First days
Lieve Lezers,
Hierbij dan eindelijk een verhaal. Het gaat allemaal goed hier! Ben gisteren gearriveerd bij mijn familie. Maar zal bij het begin beginnen.
Nadat ik afscheid had genomen dinsdag ochtend vloog ik eerst naar Londen toe en vandaar uit naar Singapore en daarna naar Sydney. Dat was dus 1 uur + 15 uur + 7 uur vliegen! Het was ook echt heel lang, maar in Londen ben ik al twee Zweedse meiden tegengekomen die naast me in het vliegtuig zaten en ook naar Sydney gingen, dus dat was gezellig. Woensdagavond om 10 uur kwam ik aan mijn hostel. Lag met vier andere op een kamer, maar die heb ik niet echt gesproken of gezien. Donderdag ochtend en middag een boring orientation, maar daar heb ik Mara leren kennen (zij gaat voor 10 maanden backpacken en zij zit ook in het zelfde hostel als mij) Met haar heb ik de stad verkend (the bridgeand Opera house ;) )en later nog met de Zweedse meiden afgesproken om wat met ze te gaan eten. Was weer gezellig. Vrijdag samen met Mara geluncht in the Botanical garden en rond gelopen door de stad. Behoorlijk verbrand, want zo eigenwijs als ik ben dacht ik dat ik geen zonnebrand creme nodig zou hebben... Ik heb nu een mooie rode neus en mn zonnebril staat op mijn neus... En nee ik maak hier geen foto's van! ;)
Om 17u werd ik opgehaald door mijn hostfamily. Om 10 voor half 6 waren ze er eindelijk (australische mentaliteit?) Maar het was gelijk al heel gezellig, De kinderen hadden een mooie tekening voor mij gemaakt. Super lief! Had na het eten mijn cadeautjes gegeven aan de kinderen. (klompen slofen) Ze lopen erbij de hele dag op! En ook de stroopwafels en de schuddenbuikjes gaan er goed in :D
Vanochtend hebben we de nieuwe auto opgehaald, een grote, maar wat wil je ook... ;) Daarna gezellig geluncht met de family en daarna naar weer terug naar huis gereden. Vanmiddag met de kinderen gespeeld, was gezellig alleen de jongste was een beetje chaggie vandaag.. Had ook maar zes uur geslapen vannacht dus ik hoop dat hij morgen wat gezellig er is.
Morgen vroeg ga ik mee naar de kerk. Ben benieuwd en daarna schoenen kopen met de kinderen voor school. Hopelijk regent het morgen niet en kan ik in de middag met de kinderen naar het park hier in de buurt. We will see.
Dit was het ongeveer zo'n beetje! Zal kijken of ik er al wat foto's op kan zetten.
Veel liefs!
Fijn dat je goed aangekomen bent aan de andere kant van de wereld :). Maar midden in de zomer zonder zonnebrand naar buiten kan niet he :P! Hebben ze voor jou een nieuwe auto gekocht trouwens? Veel succes met schoenen zoeken!
Hee Marloes! Leuk om te lezen wat je allemaal doet daar aan de andere kant van de wereld! Heel veel plezier daar en ik blijf je volgen! :) x
Heeey Marloes. Fijn om te horen dat je je al aardig thuisvoelt in Australië. Geniet er van en blijf ons op de hoogte houden! Oh en maak aub een foto, is voor het volgende album :).
Xx liefs
Hou meisie. Wat leuk dit eerste verhaal.Enne altijd zonnecreme opdoen in australie he!!!!!! Fijn dat je goed ontvangen bent. Het weer wordt vanzelf beter.lekker een beetje acclimatiseren. Hoop dat het eten lekker is. Anders kun je ook naar Maccie of hardrock cafe. Have fun meid. Vele groetjes van ons uit Oostenrijk waar het sneeuwt. Xxxx
Hee,
Jij redt je wel aan de andere kant van de wereld! ;) Leuk dat je daar bij aankomst al wat anderen hebt leren kennen :) Oh en een eigen auto... nice!!
Succes nog en ik wacht op je nieuwe verhalen!
xx
Leukk!!! zie je snel xxx
Leuk verhaal Marloes! Leuk dat je in het vliegtuig al wat aanspraak had. Je leert zo toch een hoop nieuwe mensen kennen. Echt leuk;) geniet ervan daar 'down under' groetjes
Marloes!
Klinkt goed allemaal!!!fijn dat je gezinnetje nice is! Zet er maar snel wat foto's op en shop je bril er maar vanaf dan :)
xxx Anne
Hey Marloes! Dat klinkt super daar. Wat leuk dat je ook al zo snel mensen hebt leren kennen. En ook echt fijn dat het een gezellig gezin is, dat is toch wel heel belangrijk. Geniet er van daar :) xx
Hoi Marloes. Fijn om iets van je te horen, dat ziet er allemaal goed uit zeg. Je heb in een paar dagen al veel indrukken opgedaan. Veel succes en we denken aan je. Een lieve groet uit Mierlo.
Hey Marloes,
Goed om te horen dat je aankomst goed verlopen is. Verder heel veel plezier daar, en zoals ik al eerder zei, de tijd vliegt zo voorbij! Net zoals Anne ben ik ook benieuwd naar de foto's (en de bril).
Etienne
Lieve Marloes,
Aan je verhalen te lezen is het echt super daar! Het zal vast allemaal erg wennen zijn, maar zo te horen komt dat allemaal wel goed! Fijn dat je lekker een eigen plekje hebt in het huis, een mooie kamer hoor!!
Leuke foto's, je hebt in een korte tijd al veel gezien!
Geniet van je tijd daar!
XX Janine
Hey lieve loesje,
Klinkt gooood allemaal! Goed dat je reis goed gegaan is, ondanks dat je er zo tegenop zag. Fijn om een idee te krijgen hoe alles gaat en hoe het met jou gaat.
Ik blijf je volgen.. En al een nieuwe auto? doe je goed;)
Liefs Bo
Hoi marloes,
Wat leuk dat je op deze site te volgen bent! Kei fijn dat je goed bent aangekomen, wat een avontuur op zich al he die reis poeh poeh! Hopelijk heeft die kleine morgen wat betere zin! Heel veel plezier!!! Geniet ervan he!!! Doei
Klinkt als een goed begin Marloes! En bij het zien van Sydney krijg ik toch weer een beetje heimwee naar die mooie backpackershemel daar. Vergeet niet om een weekendje naar the Blue Mountains te gaan, dat vond ik echt mooi (in de buurt van Katoomba of zo). Enjoy!
Fijn dat het allemaal soepel verlopen is. Verbrand.....ooit van het gat in de ozonlaag boven Australie gehoord? ;-)
Ja je had toch nog 2 weken langer in Nederland moeten blijven, hebben vandaag van 6-1 verloren in Bergen op zoom.
Groetjes Louise
Oh, wat spannend allemaal! Maar gelukkig ben je op je plekje waar je voorlopig zult blijven. Maak er iets gezelligs van, maar dat gaat jou vast lukken! Groetjes uit het saaie grauwe Holland.
Dag marloes,
Net op tijd in Sydney, Donderdag is het "Australia day" en is het goed toeven in feestend Sydney.
Het is sowieso goed toeven daar, maar daar kom je de komende 8 maanden nog wel achter.
Tip; Restaurant 'Radio Cairo' en pub 'Bourbon and Beefsteak' zijn de moeite waard.
Veel plezier en ben benieuwd naar je ervaringen.
Veel plezier en maak er wat van.
Heej Marloes,
Goed om te horen dat de reis, ondanks dat het lang was, wel prima is verlopen!!!
Ik zie op facebook dat je ook steeds meer mensen leert kennen :) leuk!!!!
Hele mooie foto's, en qua kamer wil ik ook best ruilen:P
hoe was australian day?
Heel veel plezier, en op naar het volgende verhaal van jou!!
xx dominique