Just an update...
Lieve lezers,
Het is alweer meer dan maand geleden dat ik een verhaal geschreven heb, en ik kreeg ook van verschillende mensen te horen dat ze een nieuw verhaal wilden. Dat is leuk, maar dan moet ik wel iets meemaken... Ik maak wel iets mee hoor dat is het niet... Maar je leest het wel ;)
Het gaat allemaal goed hier! Door de week ben ik vooral aan het werk. Ik werk van half 7 tot half 10 in de ochtend en dan van half 4 tot half 8 in de middag, en vanaf deze week ga ik ook op woensdag de hele dag op Mattie passen. Dus ben benieuwd hoe zwaar dat gaat worden ;)
De vorige keer was ik nog vergeten te vertellen over het auto rijden. Ik rijd hier gemiddeld 20 km per dag, maar het gaat me goed af. De eerste keer zat mijn hostdad nog wel naast me in de auto en moest ik wennen aan de breedte van de auto, dus af en toe een stoeprandje... maar dat gaat nu ook goed. (die heb tenminste niet meer geraakt). Ik ben inmiddelds gewend dat de richtingaanwijzer en de ruitenwisserding verwisseld zijn (waarom!?!) De ruitenwissers zijn dan ook regelmatig aangegaan terwijl het niet regende ;)
De afgelopen weekenden ben ik vooral nog naar Sydney gegaan om te genieten van het weer en de mooie stad! Want dat is het toch wel, ik kan uren rondlopen en blijven genieten. Ook mensen kijken kan hier heel goed, met dat alleen al kan ik me wel vermaken hier ;)
Dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan... Ben ook nog naar het strand geweest. Vooral naar Manly beach. In februari waren daar de surfkampioenschappen, maar dat was niet heel veel bijzonders om te zien. Ook nog naar Bondi beach geweest, maar dat is eigenlijk ook maar een strand wat nog best ver van het centrum van Sydney ligt. Maar ik kan wel zeggen dat ik er geweest ben ;)
Vorig weekend de Tower of Sydney bezocht. Het hoogste punt van Sydney en kunt helemaal rond kijken. Was leuk om te zien, maar niet heel speciaal. Ook ben ik nog naar Wild Life geweest. Daar hebben ze de dieren die leven in het wilde leven. Dus ook kangaroes en koala's. Was leuk om te zien maar de volgende keer wil ik ze toch in het echte wild life zien! Het wordt dan ook tijd om de omgeving van Syndey te gaan bekijken. En over 3 weken komen mijn ouders langs, dus dan ga ik ook meer van Australië zien.
Nou dit was wel ongeveer wat ik heb meegemaakt de afgelopen maand, de volgende keer zal ik meer schrijven want heb ik mijn vakantie met pap en mam gehad en dus een meer meegemaakt (hoop ik...)
Bedankt voor de reacties trouwens! Dan weet ik dat ik dit niet helemaal voor niks schrijf ;)
Heel veel kusjes!
Marloes
P.s. Mijn brievenbus is nog steeds leeg... Ik schrijf niet voor niks mijn adres op mijn blog hé... :P
Haha word tijd dat die brievebus gevuld wordt met mijn pakketje dan :D hihi laat je me weten als die er is?? Maar ik mIs wel je party verhalen of die jonge die na 1 blik tegen mij zei hoe mooi jij wel niet was... Quate; can you tell your friend Marloes she is beautiful I just love her. Hahaha Marloesje toch :p Btw Heb je die video met ons drop van hebarsaturdays al gekeken??? Ik spreek je snel en tot zaterdag!! Kisss
Homebarsaturdays*
Nice story, Marloes! Na me reis zal er inderdaad een heleboel geek digs the vertellen zijn! x
Hee,
Leuk om te lezen dat het zo mooi is! Dus je bent daar eigenlijk ook een gevaar op de weg :p
groetjes
Hahaha indd Marloesje, wat Maris zegt, niet even over de mannen schrijven =p
Yeah! weer een verhaal van Marloes hahah....
Wat een mooie foto's ook weer. De foto's met Mattie zijn echt schattig! Spreek je snel. -xxx-
Hoi Marloesje,
Leuk weer een blog te lezen van je.
Was weer lang geleden ind.
Nice pictures!
Spreek je snel weer op skype!!
Hoi Marloes,
Fijn om te lezen dat je zo heerlijk geniet daar. Zoveel mogelijk plezier maken hoor. Ik zie je ouders over 3 weken in Nederland. Wanneer komen ze precies naar je toe? Hoe zijn die Australische mannen? Laat je niet in de maling nemen he, dat moet jij ´bij hun doen. hahaha.
Nou meid hou ons af en toe maar op de hoogte he! Super leuke foto,s trouwens.
Vele groetjes uit Oostenrijk
Hee,
Weer een leuk verhaal Marloes! Ik zie wel op de foto's dat je de kinderen hard laat werken! Was dat de bedoeling van hun ouders...?! ;) Wat schattig ook dat zwemmen met de kindjes. Die kleine pakt je goed vast :)
xx
Zo te zien krijg je nog hulp in het huishouden ook van die kleine! Maar zeg je nou dat het hele leven in Australië precies hetzelfde is als hier, maar dan warmer?
Dat was weer een gezellig verhaal, Marloes. Veel plezier over een paar weken met je ouders.
Hey Marloes,
Ja, dat duurde wel erg lang voordat er weer een nieuw verhaal kwam! Maar gelukkig is er dan toch weer een update! :-) Zo te horen gaat het allemaal prima daar. Hier in Eindhoven ook nog steeds, het is eindelijk mooi weer en de zomer komt er weer aan.
Maak er een mooie vakantie van met je ouders (vergeet the Blue Mountains niet!).
Groeten uit Eindhoven!
Dag Marloes,
fijn te lezen dat het goed met je gaat, je vermaakt je prima volgens mij en je hoeft je helemaal niet te vervelen.
Ik zou zeggen: geniet ervan! ook met je ouders binnenkort
groetjes Ernst
Hiii Marloes,
Leuk om weer even een berichtje van je te lezen. Ik zie zo af en toe wat foto's op facebook verschijnen, dus zo zie ik ook wel een beetje waar je uithangt. Ik ben benieuwd hoe je werk nu is met een hele dag op woensdag.. Super leuk dat je ouders al bijna komen. Geniet van de vakantie samen met hen!! Liefs Anne
voor mij de eerste keer dat ik een bloch of blos of blog of what ever bekijk maar uit je reactie maak ik op dat je het erg druk hebt met genieten van je werk en omgeving en wanneer stuur je een foto van je vriend je weet wel die aboriginal met die leuke krulletjes en mooie tandjes weet je dat ze heel goed kunnen koken in de woestijn (wild life) dat doen ze met hete stenen, en pas op voor plotseling overstekende kangroe's in het buiten gebied, ik heb dit gezien van iemand die het gehoord heeft !!!!
hier heb ik vandaag met collega's kennis gemaakt met de flamenco waar we uitleg over kregen van een docent van het conservatorium die vergezeld werd door een flamenco zanger en danseres op een gegeven moment moesten wij al haar bewegingen nadoen je begrijpt dat was lachen en het is gefilmd dus misschien kun je nog lachen als je die zooi nog eens mag bekijken.
geniet en misschien zie ik je nog net als je terug bent, doei
Hey nanny, alles okee? Zo te zien (en te horen via het thuisfront) lukt het allemaal wel. En een leuk vooruitzicht dat je paps en mams gaan komen. Alvast heel veel plezier en we zien de foto's wel weer verschijnen, toch?? Veel groetjes uit een zonnig Holland.
hoi Marloes,
als ik het zo lees hebt je goed naar je zin daar down under.
op dit moment zitten je ouders in het vliegtuig onder weg naar jou.heel veel plezier samen en zeg even tegen Harco als hij gaat fietsen dat ie wel aan de linkse kant moet rijden.
groeten fam. deelen
ha Marloes, lekker aan het genieten met je pap en mam down under?? Eindelijk wat gezien van het land?? Doe ze de groetjes!!!!!!!!