Still Alive!
Dear Friends!
Het heeft even geduurd, maar hier weer een up date vanuit down under.
Hier gaat alles goed! Nog steeds aan het werk en nog steeds aan het genieten. Nog 5 weken werken en dan ga ik vanaf 2 september reizen. Eerst naar New Zealand. Gaan daar 2,5 week rondreizen op het zuider eiland in een camper. Vanuit Christchurch vliegen we door naar Adelaide. Gaan daar naar Kangaroo island en de Barosso Valley. Dan door naar Darwin. Gaan daar een top end tour doen van 5 dagen. Dan door naar het laatste gedeelte, Cairns - Sydney ook weer met een camper. Op 25 oktober zijn we weer terug in Sydney en dan vlieg ik 27 oktober weer terug naar Nederland. Hoop ik de 28e te landen. En dan is mijn avontuur weer voorbij...
In de weekende doe ik eigenlijk niks aan dan genieten. Ben naar de Jenolan Caves geweest. 2 grotten bezocht en kou geleden (daar is namelijk wel echt winter). We gaan naar het strand om te genieten van het mooie weer. Heb een dinner cruise gedaan in Darling Harbour. 2 weken geleden naar een national park geweest, daar gekampeerd, gebarbequed en naar vallende sterren gekeken. Ook wel gewandeld en het park gezien natuurlijk. Verder ga ik vaak naar Sydney om daar rond te sjouwen en te genieten van de stad. Heb ook geprobeerd om te surfen, maar wat is dat moeilijk! Het is me gelukt om op mn knieen op de plank te surfen. Verder is het ook moeilijk om door de golven te gaan met je surfboard, ik werd elke keer weer terug naar het strand gespoeld. Ach het was leuk om te proberen...
Een aantal weken geleden hadden de jongens vakantie dus moest ik ook overdag oppassen. Dat was ook leuk. Zijn naar het zwembad geweest, naar het Olympic park, de bioscoop, naar de Dutch shop en spelletjes gespeeld. Verschrikkelijk leven als au pair!
Ze hebben hier trouwens wel veel regels met betrekking tot het parkeren van de auto! Er staat aangegeven hoe je je auto moet parkeren, file parkeren, 45 graden parkeren, met de kont naar de stoep en dat soort dingen. Behoorlijk irritant en ook behoorlijk irritant dat ik daarom een boete heb gekregen. Boete omdat ik mn auto verkeerd om had geparkeerd!! 99 dollar! Halleluja! Kan er nu wel om lachen... Zo'n boete kun je tenminste niet in Nederland krijgen.
Maargoed jullie hebben nu een kleine up date van mijn avontuur. De volgende keer zal ik in New Zealand een verhaal schrijven. (als ik internet heb...) Jullie horen het wel!
Veel liefs!
Hey Marloes,
Fijn om te horen dat het zo goed gaat! En want n avontuur dat je gaat maken super vet! Kei veel veel plezier geniet ervan dit vergeet je je rest van je leven niet meer. Nog bedankt voor je kaartje leuk dat je daar nog aan hebt gedacht! Genietze!!!!!!!!!!!
Ha Marloes! Gaaf om weer eens een blog van jou te lezen. Je hebt echt allemaal gave dingen gedaan :). Geniet er nog van en ik zie je weer in Nederland. Xxx
Weer een leuk verhaal, Marloes. Fijn om weer wat van je te horen. dat wordt een mooie reis die je gaat maken. Ga je samen met een vriendin? Vet dat je ook naar New Zeeland gaat, maar logisch jullie willen zo veel mogelijk zien. Geniet er van nichtje en voorzichtig zijn. Groetjes tante Joke
Wow, dat klinkt wel als een hele gave reis! Ruim anderhalve maand, dat zullen aardig wat kilometers worden ;). Ga je de jongens missen?
Hee!
Dat klinkt nog steeds allemaal goed! Gaaf dat je nog naar Nieuw Zeeland gaat; geniet er nog van daar! Je bent zo weer terug in het saaie Nederland ;)
xx
Leuk weer wat te lezen van je!! Doe de groetjes aan mijn familie in NZ en veel plezier daar. Voor je t weet is het al weer oktober!